skip to main content
LOTERRE

LOTERRE

Choisissez le vocabulaire dans lequel chercher

Langue des données

| español English
Aide à la recherche

Concept information

Terme préférentiel

 

Définition(s)

  • The extrusion cooking process involves forcing a material to flow under a variety of controlled conditions and then to pass through a shaped hole or slot at a predetermined rate. It can be used for several functions including mixing, cooking, forming, conveying, puffing or drying depending on the extruder design and the process conditions. (Source : INRA)

Sujet(s)

  • Food sciences and technology

libellé préférentiel (skos-xl)

Traductions

  • Genre grammatical : féminin

    Partie du discours : nom

    Kochextrusion

    allemand

  • Genre grammatical : féminin

    Partie du discours : nom

    Heissextrusion
  • Genre grammatical : féminin

    Partie du discours : nom

    Koch-Extrusion
  • Genre grammatical : neuter

    Partie du discours : nom

    Kochextrudieren
  • Genre grammatical : féminin

    Partie du discours : nom

    cuisson-extrusion

    français

  • italien

URI

https://opendata.inra.fr/CUEX/27

Télécharger ce concept:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Dernière modif. 08/02/2007